Kronobiológiai elemzés, tanácsadás

Születési év, hónap és nap adatok alapján készült részletes elemzés, amely testi-lelki-szellemi szinten mutatja meg azt az „alap beállítódást”, amit születésünkkor magunkkal hoztunk.
Kronobiológiai elemzés, tanácsadás

A módszer, születésünk időpontjában érvényesülő égi állások helyett, a Föld rendszerébe helyezi az embert. Megértést ad önmagunk működésével kapcsolatban, így egy nagyon jó önismereti, emberismereti módszer is egyben.

Segítő tevékenységemben gyakran alkalmazom ezt az elemzési módszert tekintettel arra, hogy a kiértékelés testi-lelki-szellemi szinten mutatja meg azt az „alap beállítódást”, amit a kliens születésekor magával hozott.

Ez az ismeret nagyban segíthet egy-egy probléma feltárásánál, hiszen megértést ad önmagunk működésével kapcsolatban, így egy nagyon jó önismereti, emberismereti módszer is egyben.

Aki ismeri saját Kronóját, az megérti, miért működik úgy, ahogy működik és miért reagál pont úgy, ahogy reagálni szokott egy adott helyzetben.

Kinek ajánlom:

Mindenkinek, korhatár nélkül.

Születési év, hónap és nap adatok alapján készült részletes elemzés, melyet egy személyes vagy online konzultáció keretében közösen átbeszélünk, így a kiértékelés során felmerült kérdéseidet közvetlenül is felteheted. „Krono-térképedet” megkapod, az írásbeli szöveges elemzést pedig igényed szerint.

Az elemzés kiegészíthető egy - általad megadott -, további személy születési dátuma alapján készült kronodinamikai elemzéssel is, amely a közöttetek lévő kapcsolódás / kapcsolat dinamikáját, szintjét, erejét, tulajdonságát jellemzi.

Kronobiológiai elemzést bármely ismerősödnek, családtagodnak is adhatsz ajándékba – amely így garantáltan egyedi ajándék. ???? Ez esetben elektronikus vagy nyomtatott formában küldöm meg számodra a Krono-térképet és a szöveges elemzést kb. 6-8 oldal A4-es méretű dokumentum terjedelemben.

Kronobiológiáról röviden:

A kronobiológia a biológia egy speciális ága, nevezhető időbiológiának is, mivel az élő szervezetek idő érzékelésével, annak ritmusával foglalkozó tudomány. Egészen pontosan nem meghatározható, hogy mikor keletkezett, jelenlegi ismereteink szerint 1729-re datálták.

A módszerben két ág különböztethető meg: a bioritmológia és a pszichogenetika.

A kronobiológia a születésünk időpontjában érvényesülő égi állások helyett, a Föld rendszerébe helyezi az embert. A bioritmológia a bioritmussal, az élő szervezet ciklikus változásaival-, a pszichogenetika pedig az ember születésének pillanatában érvényesülő hatások következtében kialakult tipológiai jellemzőkkel foglalkozik.

Mit jelent ez?

Abban a pillanatban, amikor megszületünk, a Föld energetikája, aktuális bioritmusa alapján feltölti a testünket az adott (születési) naphoz tartozó energiával. Ezt az energiát a gyökér csakránkon keresztül juttatja be, és ez az „összes életenergia” osztódik szét testünkben különböző százalékos mértékben – a többi fő csakráinkban. Ezek feltöltöttsége adja meg az egész életünkre kihatással rendelkező tulajdonságainkat, az igazi és valós, természetes „alap” működésünket!

Ezek a velünk született jellemzők befolyással vannak személyiségünk alakulására, viselkedésünkre. Életünk során a születéskori állapotot gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de kisebb nagyobb mértékben eltérhetünk tőle.

Abban az esetben ha hosszasan és jelentősen eltérünk saját – velünk született – beállítottságunktól, rengeteg energiát használunk el és megbetegíthetjük a szervezetünket, vagyis nagy eséllyel test-lélek-szellem szinten beáll valamilyen mértékű diszharmónia.

Vélemények

  • Cs. Bianka (20 éves)

    Ez egy nagyon érdekes elemzés volt, hihetetlenül sok mindent megtudtam saját magamról. Sosem értettem miért érzem úgy, hogy nehezen jövök ki az anyukámmal. Most már tudom, hogy egész egyszerűen nem velem és nem vele van a baj, csak máshogyan működünk.

  • K. Péter (32 éves)

    Hallottam már korábban is a kronobiológiai elemzésről, de számomra az volt újdonság, hogy ez teljesen komplexen mutatta be azt, hogy milyen születési jellemzőim vannak. Sok érdekességet hallottam még arról is, hogy életemben mennyi minden függ össze bizonyos dolgokkal.

Szolgáltatásaim

Segítő és tanácsadói munkámban holisztikus szemlélettel - a test-lélek-szellem (Te-Le-Szel) hármas egységét alapul véve - segítem a hozzám forduló klienseket és érdeklődőket.

Segíthetek valamiben?

Keress bizalommal. Készséggel állok rendelkezésedre!