Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

Léleksegítői beszélgetéseken azt a velem született – majd újból aktivált – képességemet használom, amelyet az ezotériában, illetve spirituális témakörökben jártas emberek legtöbbször „tisztánlátásnak”, „jóslásnak” neveznek.
Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

Segítő tevékenységemnek ez egy olyan része, amelyre kiemelkedően nagy igény mutatkozik és amelyet már közel 15 éve végzek nem csak ismerősöknek, hanem mindazoknak, akik segítséget kérnek tőlem olyan témában, amely az anyagi világon túl mutat.

Talán Te is azért látogatod meg honlapomat, mert hallottál már rólam „Valakitől” aki már járt nálam és tudtam neki segíteni „érthetetlen” történésekkel-megélésekkel kapcsolatban, vagy esetleg a „túlvilágról” érkező jelek és üzenetek megfejtésében.

Ezekre a jelenségre nincs tudományosan elfogadott magyarázat, csupán ezoterikus jellegű elméleti tételek – amelyek között sok olyan alapigazságnak beállított információ is található, amely még inkább megzavarja a tudatot és bizonytalanná teszi az embert.

Tisztelettel kérlek az alábbiakra:

Abban az esetben, ha a spirituális, ezoterikus jellegű és misztikus dolgok távol állnak saját, személyes gondolkodásodtól, világnézetedtől, vallási- vagy személyes hitrendszeredtől – és ezért azokat nem tudod vagy nem áll szándékodban elfogadni mert az „sok(k)” Neked, a képernyő jobb felső sarkában található ikonra történő kattintással zárd be ezt a menüpontot.

Teljes elfogadással és tisztelettel fordulok ugyanis Feléd és nem célom, hogy ebben a témában meggyőzzelek olyanról, amivel kapcsolatban eltérő a saját meggyőződésed. Köszönöm!

Miben más a léleksegítői beszélgetés, bármely más konzultációtól?

Léleksegítői beszélgetéseken azt a velem született – majd újból aktivált – képességemet használom, amelyet az ezotériában, illetve spirituális témakörökben jártas emberek legtöbbször „tisztánlátásnak”, „jóslásnak” neveznek, de lényegében ez inkább egyfajta „létérzékelés” (én magam ez utóbbit szeretem használni). Úgy tudnám megfogalmazni, hogy ilyenkor a tudatom (és az agyam) átvált „spirituális üzemmódba”.  

Léleksegítői beszélgetésre tehát azokat a klienseket és érdeklődőket várom, akiknek egyéni hitrendszerébe beletartozik valamely – vagy esetleg az összes – alább megjelölt nézet:

 • az ember több, mint a múló anyag és a test halálával a lélek tovább él
 • jelen földi életünket megelőzően is voltak már előző életeink, amelyekből lelkünk „lenyomatokat” hordoz
 • földi életünket különböző „energialények” segít(het)ik – nevezzük Őket Angyaloknak, Természetlényeknek vagy bármilyen más entitásnak
 • az Univerzumban az emberi (humanoid) faj mellett más, földönkívüli fajok is léteznek

Vélemények

 • Sz. Zita (24 éves)

  Nyugodtság van már nálunk tegnap este óta, én sem érzek már itthon furcsaságokat és nem hallok különböző zajokat. A cica se szaladgál fe-le, tényleg megnyugodott minden, végre tudtam aludni...

 • B. Judit (31 éves)

  A kislányom csak „Angyalos néninek” emleget amióta nálad jártunk. Már nem fél éjszaka elaludni és az elmúlt héten csak egyszer ébredt fel az éjszaka folyamán, de akkor sem sírt és hamar visszaaludt. Köszönjük, hogy sikerült a „piros szemű bácsit” elküldeni a szoba sarkából.

 • K. Zsuzsanna (52 éves)

  Nagyon jó volt Édesanyámmal az a szellemi közvetítés amit kaptam. Hosszú betegség után úgy halt meg, hogy már nem volt tudatánál és a kórházban nem lehettem mellette az utolsó napjaiban mert a kovid miatt senkit nem engedtek be. Nem tudtam elbúcsúzni tőle igazából, csak a létérzékelés segítségével, ami nagy megnyugvás volt számomra.

 • L. István (62 éves)

  Sok spiritiszta, jós, látnok és sok más ezoterikusnál jártam már az elmúlt 20 évben. Nagyon örültem, hogy olyan közvetlen és barátságos beszélgetésben volt részem, ahol valóban nyitott gondolkodással és nagyon széleskörű ismerettel találkozhattam. Saját szellemi megtapasztalásaimmal kapcsolatban is jópár dologra választ kaptam, amiről eddig nem tudtam, hogy ezeknek mi a célja, vagy mi lehet az üzenete.

Szolgáltatásaim

Segítő és tanácsadói munkámban holisztikus szemlélettel - a test-lélek-szellem (Te-Le-Szel) hármas egységét alapul véve - segítem a hozzám forduló klienseket és érdeklődőket.

Segíthetek valamiben?

Keress bizalommal. Készséggel állok rendelkezésedre!