Vélemények

Ügyfeleim véleménye a google cégem rendszerből.
 • Katalin (36 éves) ILF Neurofeedback

  Nagy segítség volt számomra az ILF Neurofeedback tréning a mindennapi munkám során ért stresszhelyzetek kezelésében. Ezzel a módszerrel sikerült elérnem azt, hogy testérzet szintjén megszűnjenek az adott helyzetben megjelenő gyomorgörcsök, szapora szívverés és egyéb tüneteim. Ettől sokkal jobban érzem magam.

 • B. Fanni (21 éves) ILF Neurofeedback

  Folyton fáradtnak éreztem magam, de ennek ellenére mégsem tudtam aludni. A neurfeedback tréning megoldotta ezt a problémát, sőt még a kedvem is visszajött, hogy újból fessek, ami nagy hobbim.

 • N. Balázs (27 éves) ILF Neurofeedback

  Nehéz gyermekkorom volt, amelyből sok félelmet hordoztam, melynek feldolgozásával már több módszerrel próbálkoztam, nem sok sikerrel. A tréning folyamatában is volt egy időszak, amikor visszaesést tapasztaltam, amiben egy önismeretet célzó külön foglalkozás sok felismerést hozott arról, mit csinálok jól és mit csinálok helytelenül a hétköznapi életemben is, ami bizony nem tudatosan, de ugyanúgy folyamatosan stresszel. Megtudtam, hogy a tréning folyamatában a visszaesés „jó”, mert azt jelzi, hogy az idegrendszer és tudatalatti tartalom megmozdult, a rossz dolgok felszínre törtnek de készek az elengedésre. A tréninget végig sináltam és sokat segített.

 • K. Edit (42 éves) Mentálhigiénés konzultáció

  Nagyon sokat segített a beszélgetés problémáim megértésében és nem gondoltam volna, hogy ennek köze lehet ahhoz, hogy elég nehéz gyermekkorom volt. Olyan iránymutatásokat kaptam, amelyek segítségével az életem alakulását befolyásoló döntéseket könnyebben és magabiztosabban tudtam meghozni.

 • H. Laci (56 éves) Mentálhigiénés konzultáció

  Megnyugodott a lelkem. Sokáig értetlenül álltam ahhoz, miért kellett elveszítenem Kisfiamat. A gyászfolyamatban nagy segítséget nyújtottak a konzultáció-foglalkozások és a történések spirituális megértése is lelki megnyugvást adott.

 • Cs. Bianka (20 éves) Kronobiológiai elemzés, tanácsadás

  Ez egy nagyon érdekes elemzés volt, hihetetlenül sok mindent megtudtam saját magamról. Sosem értettem miért érzem úgy, hogy nehezen jövök ki az anyukámmal. Most már tudom, hogy egész egyszerűen nem velem és nem vele van a baj, csak máshogyan működünk.

 • K. Péter (32 éves) Kronobiológiai elemzés, tanácsadás

  Hallottam már korábban is a kronobiológiai elemzésről, de számomra az volt újdonság, hogy ez teljesen komplexen mutatta be azt, hogy milyen születési jellemzőim vannak. Sok érdekességet hallottam még arról is, hogy életemben mennyi minden függ össze bizonyos dolgokkal.

 • Sz. Zita (24 éves) Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

  Nyugodtság van már nálunk tegnap este óta, én sem érzek már itthon furcsaságokat és nem hallok különböző zajokat. A cica se szaladgál fe-le, tényleg megnyugodott minden, végre tudtam aludni...

 • B. Judit (31 éves) Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

  A kislányom csak „Angyalos néninek” emleget amióta nálad jártunk. Már nem fél éjszaka elaludni és az elmúlt héten csak egyszer ébredt fel az éjszaka folyamán, de akkor sem sírt és hamar visszaaludt. Köszönjük, hogy sikerült a „piros szemű bácsit” elküldeni a szoba sarkából.

 • K. Zsuzsanna (52 éves) Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

  Nagyon jó volt Édesanyámmal az a szellemi közvetítés amit kaptam. Hosszú betegség után úgy halt meg, hogy már nem volt tudatánál és a kórházban nem lehettem mellette az utolsó napjaiban mert a kovid miatt senkit nem engedtek be. Nem tudtam elbúcsúzni tőle igazából, csak a létérzékelés segítségével, ami nagy megnyugvás volt számomra.

 • L. István (62 éves) Léleksegítői tevékenység, létérzékelés

  Sok spiritiszta, jós, látnok és sok más ezoterikusnál jártam már az elmúlt 20 évben. Nagyon örültem, hogy olyan közvetlen és barátságos beszélgetésben volt részem, ahol valóban nyitott gondolkodással és nagyon széleskörű ismerettel találkozhattam. Saját szellemi megtapasztalásaimmal kapcsolatban is jópár dologra választ kaptam, amiről eddig nem tudtam, hogy ezeknek mi a célja, vagy mi lehet az üzenete.

Segíthetek valamiben?

Keress bizalommal. Készséggel állok rendelkezésedre!