Gyakori kérdések

Hasznos tudnivalók. Az alábbiakban összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, melyeket feltesztek nekem.
 • Hogyan történik az elbeszélgetés, konzultáció?

  A hozzám forduló kliens elmondja a problémáját, illetve megkeresésének okát. Testi és lelki tünetek megértésére, az okok feltárására irányuló elbeszélgetés során általában kronobiológiai elemzés, modern rajztesztek és irányított kérdések segítségével történik a személyközpontú segítői munka.

  A létérzékeléssel (paranormális jelenségekkel) és szellemvilággal kapcsolatos elbeszélgetések alkalmával a kliens által meghatározott, illetve „hozott” témára, jelenségre, történésre zajlik célirányosan a „csatornázás”.

 • Mennyi időt vesz igénybe a foglalkozás?

  Általában az elbeszélgetés egy – másfél óra időtartamban történik, esetenként 2 óra is előfordul az egyszeri és első alkalmas elbeszélgetés, konzultáció tekintetében. Az igény szerinti további, több alkalmas tréningek és foglalkozások alkalmankénti időtartama általában egy óra.

 • Lehetőség van online konzultációra is?

  Igen, online konzultációra is lehetőség van, mely alól kivételt képez az ILF Neurofeedback tréning és a létérzékeléssel összefüggő szolgáltatás bizonyos esetei, mely utóbbinál mindig az előzetes bejelentkezés, illetve megkeresés alkalmával felvázolt problémakör a döntő tényező.

 • Az elhangzott információkról lehet jegyzetet készíteni?

  Igen, minden elhangzott információról lehet jegyzetet, illetve hangfelvételt készíteni, sőt egyes esetekben „kötelezően ajánlott”. Jegyzetek és hangfelvételek azonban kizárólag csak saját részre, saját felhasználásra készülhetnek.

Segíthetek valamiben?

Keress bizalommal. Készséggel állok rendelkezésedre!